25 anys fent bategar el català

CNL Ca n'Ametller

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Agenda

Dijous, 15 de juny de 2017 a les 13:30

Socioeconòmic

Jornada Empresa i Territori

Molí dels Frares, pl. del Molí, 1
Sant Vicenç dels Horts

Jornada organitzada conjuntament pel Departament d'Empresa i Comerç, el Servei Local de Català, el Departament d'Igualtat i l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor destinada a empreses, comerços i emprenedors del Baix Llobregat.

L'objectiu de la Jornada és transmetre l'arrelament al territori com a clau d'èxit d'un negoci i donar a conèixer les eines i els recursos que ofereixen els serveis esmentats per assolir aquest èxit.

Amb aquesta finalitat, a més de la intervenció del Servei Local de Català amb la projecció del vídeo Català i empresa. Ja estàs al dia? i la presentació dels recursos que tenen a l'abast les empreses per garantir els drets lingüístics dels seus clients, hi intervindran representants del Grup Bonpreu i Esclat i de la Xarxa Agrosocial, com a empreses referents de bones pràctiques i dels departaments municipals esmentats. També es farà un reconeixement públic d'èxit en la conciliació de la vida laboral i familiar a dues empreses de Sant Vicenç dels Horts i el lliurament de diplomes a les empreses participants a la Trajectòria Formativa en Exportació 2016-2017. Clourà l'acte l'alcaldessa de Sant Vicenç del Horts, Maite Aymerich Boltà i, posteriorment, hi haurà un pica-pica ofert per restaurants d'alguns municipis del Baix Llobregat al jardí del Molí dels Frares.

Enllaços relacionats
Jornada Empresa i Territori

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes