25 anys fent bategar el català

CNL de Barcelona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 16 de maig de 2013

"Fes-te amb la festa" dels cursos de català

El CNL de Barcelona convida tot l'alumnat dels cursos de català i els voluntaris i aprenents del Voluntariat per la llengua de la ciutat a participar a la festa de final de curs, que es celebrarà el proper 24 de maig al passeig Lluís Companys - Arc de Triomf, des de les 6 de la tarda fins a les 10 de la nit.

Cartell de "Fes-te amb la festa" dels cursos de català del CNL de Barcelona.

El proper 24 de maig el CNL de Barcelona celebra la festa de final de curs al passeig Lluís Companys - Arc de Triomf. Tot l'alumnat del CNL hi és convidat.

La festa comptarà amb diverses activitats de cultura popular catalana com danses, bastoners i un correfoc, entre altres, de la mà de l'Esbart Folklòric d'Horta, els Bastoners de Gràcia, els Bocs de can Rosés i els tabalers de la Repúbli-k de l'Avern, així com amb una cercavila, l'actuació de la banda de jazz de Ciutat Vella, un taller de swing, un altre de salsa, etc. Cal destacar l'actuació de la coral "Ciutat Vella m'encanta", formada per alumnes dels cursos de català i que va néixer el mes d'abril passat .

La festa oferirà als assistents moltes possibilitats de diversió com jocs tradicionals, activitats de llengua amb Cavall Fort i amb la Federació Internacional de Scrabble en Català i, fins i tot, un taller de teatre. També es sortejaran un joc Verbàlia i un Scrabble entre els participants a la festa, que són gentilesa de l'empresa Devir i de la Federació Internacional de Scrabble en Català, respectivament.

D'altra banda, el CNL presentarà les activitats del mes de juny relacionades amb la campanya “I tu, jugues en català?”, que consisteixen en l’organització de sis sessions de joc per a adults amb la col·laboració de dos dels establiments de jocs i joguines adherits a la campanya, Kaburi i The Drobbit Hobby.Store.

La traca final serà la interpretació en directe de les cançons guanyadores del concurs "Vine i rapeja", en el qual han participat els alumnes dels cursos de català i que consisteix a posar lletra a un ritme que se'ls va proposar.

Informació relacionada


Centre de Normalització Lingüística de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes