25 anys fent bategar el català

CNL de Barcelona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 1520 notícies disponibles
Dijous, 16 de novembre de 2017

La Direcció General de Política Lingüística duplica l'oferta de Dictats en línia amb un centenar de textos nous

La Direcció General de Política Lingüística duplica l'oferta de Dictats en línia amb un centenar de textos nous Actualment hi ha 203 dictats autocorrectius a disposició dels ciutadans. El sistema de dictats encetat fa un any ha suposat un increment d'un 225% de visites d'usuaris i ha assolit 1,5 milions de visualitzacions.
Dijous, 16 de novembre de 2017

Noves places a cursos presencials i a distància

Noves places a cursos presencials i a distància S'obren places a cursos bàsics presencials. També queden places a cursos de distància de tots els nivells que comencen a partir del gener.
Dimarts, 14 de novembre de 2017

Itineraris pel barri de les Corts

Itineraris pel barri de les Corts Dos grups d'alumnes del nivell Bàsic 1 han participat en una activitat programada per l'Arxiu Municipal que consisteix en un itinerari pel barri de les Corts. 
Dimarts, 14 de novembre de 2017

El CNL de Barcelona presenta l’opuscle 'Dades sociolingüístiques de Barcelona 2010-2015'

El CNL de Barcelona presenta l’opuscle 'Dades sociolingüístiques de Barcelona 2010-2015' L'obra té com a objectiu oferir dades quantitatives i qualitatives sobre la realitat lingüística a Barcelona i sobre l'activitat del Centre per fer-les accessibles tant al públic general com a l'especialitzat.
Dimarts, 14 de novembre de 2017

S’inicien les sessions d’acollida en català al barri de Porta

S’inicien les sessions d’acollida en català al barri de Porta Aquestes sessions estan destinades a impulsar el coneixement i l'ús de la llengua catalana amb la intenció d'afavorir la inserció i la cohesió social al territori, en un treball conjunt entre l'Ateneu la Bòbila de Porta, Òmnium Nou Barris, personal voluntari i la delegació de Nou Barris del CNL de Barcelona.
Dimarts, 14 de novembre de 2017

Vols veure una obra de teatre al TNC? Vols anar-hi en grup? El Teatre Nacional de Catalunya i el CPNL t’ho posem fàcil!

Vols veure una obra de teatre al TNC? Vols anar-hi en grup? El Teatre Nacional de Catalunya i el CPNL t’ho posem fàcil! El Teatre Nacional de Catalunya ofereix als alumnes del CPNL i als participants en el programa Voluntariat per la llengua (VxL), diversos avantatges.
Dilluns, 13 de novembre de 2017

Visita a l’exposició “A contracorrent” de Joana Biarnés

Visita a l’exposició “A contracorrent” de Joana Biarnés El dijous 9 de novembre els alumnes del grup Elemental 2 de la Marta Company van visitar l'exposició sobre Joana Biarnés "A contracorrent" al Palau Robert de Barcelona.
Divendres, 10 de novembre de 2017

Publicació de l'informe de Política Lingüística 2016

Publicació de l'informe de Política Lingüística 2016 La Direcció General de Política Lingüística ha fet públic l'Informe de política lingüística 2016, que ofereix un ampli panorama d'informació i dades sobre el coneixement i els usos del català i de les altres llengües a Catalunya, i sobre l'acció del Govern. 
Divendres, 10 de novembre de 2017

'La llibreria' s'estrena en català avui

'La llibreria' s'estrena en català avui Es pot veure en versió original anglesa subtitulada en català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística.
Divendres, 10 de novembre de 2017

Visita a comerços singulars de les Corts

Visita a comerços singulars de les Corts En grups de quatre o cinc, els alumnes han visitat diverses botigues del barri.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes