25 anys fent bategar el català

CNL de Barcelona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 1714 notícies disponibles
Divendres, 22 de juny de 2018

Millor que nou! Reparat, nou establiment col·laborador i punt de trobada del VxL

Millor que nou! Reparat, nou establiment col·laborador i punt de trobada del VxL Millor que nou! Reparat se suma a la llista d'establiments col·laboradors amb el VxL a Barcelona i també a la llista de punts de trobada que aquest programa té a l'Eixample. 
Dijous, 21 de juny de 2018

El film holandès 'Miss Kiet's Children' s'estrena subtitulat en català aquest divendres

El film holandès 'Miss Kiet's Children' s'estrena subtitulat en català aquest divendres El documental holandès Miss Kiet's Children s'estrena aquest divendres, 22 de juny, en versió original en neerlandès i àrab i subtitulada en català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
Dijous, 21 de juny de 2018

"Hem triat de posar al costat totes les diferències que ens allunyen per un nou idioma i una nova cultura"

L'Alessandro, alumne d'un curs de Bàsic 1 de l'Eixample, ens deixa un escrit emotiu sobre la seva experiència al curs de català.
Dijous, 21 de juny de 2018

Celebració de final de curs a l’Associació de Treballadors Pakistanesos

Celebració de final de curs a l’Associació de Treballadors Pakistanesos L'Associació de Treballadors Pakistanesos va organitzar el passat 20 de juny una festa de comiat del curs de català inicial.
Dijous, 21 de juny de 2018

El club de lectura de Gràcia s’acomiada a l’antiga Editorial Bruguera

El club de lectura de Gràcia s’acomiada a l’antiga Editorial Bruguera El dimecres 20 de juny, a les 11.30 h, va tenir lloc una activitat per acomiadar el club de lectura d'aquest curs de la Biblioteca Jaume Fuster en la qual van assistir una vintena de persones.
Dijous, 21 de juny de 2018

Ruta per les llibreries del Raval

Ruta per les llibreries del Raval Els participants en el Club de lectura de nivell bàsic de la Biblioteca Gòtic-Andreu Nin va tancar dimarts 19 de juny el cicle de trobades del curs 2017-2018 amb una ruta per les llibreries del Raval.
Dimecres, 20 de juny de 2018

Alumnat de Bàsic 2 de Ciutat Vella s'endinsa en el món de Panikkar

Alumnat de Bàsic 2 de Ciutat Vella s'endinsa en el món de Panikkar El passat 13 de juny, un grup d'alumnes de nivell bàsic 2 de la Delegació de Ciutat Vella del Centre de Normalització Lingüística de Barcelna va visitar l'exposició "Raimon Panikkar: viure l'aventura intercultural".
Dimecres, 20 de juny de 2018

Alumnes de l'Eixample visiten l’exposició 'Pompeu Fabra. Una llengua completa'

Alumnes de l'Eixample visiten l’exposició 'Pompeu Fabra. Una llengua completa' Un grup de bàsic 1 de la Delegació de l'Eixample del CNL de Barcelona va visitar ahir l'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa" a l'Arts Santa Mònica.
Dilluns, 18 de juny de 2018

Els alumnes de l'Eixample treballen la figura de Raimon Panikkar

Els alumnes de l'Eixample treballen la figura de Raimon Panikkar Tres grups d'alumnes de la Delegació de l'Eixample han commemorat el centenari del naixement del filòsof i teòleg català Raimon Pannikar amb diferents activitats al voltant de la seva figura i obra.
Dilluns, 18 de juny de 2018

Els alumnes s'examinen

Els alumnes s'examinen Ha arribat el moment de les proves finals! Durant aquesta setmana finalitzen els cursos trimestrals al CNL de Barcelona.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes