25 anys fent bategar el català

CNL de Barcelona

← Inici del CPNL

Altres centres


CNL Barcelona > Ensenyament

Cursos intensius d'estiu

Cursos intensius d'estiu 2017

El CNL de Barcelona organitza cursos intensius d'estiu de nivell bàsic, a més d'un curs Elemental 1 i un altre de Suficiència 3. Les dates d'inici són a partir del 19 de juny.

Els cursos són, en general, de 12 hores setmanals, distribuïdes en 3 hores de durada de dilluns a dijous, en horaris de matí, tarda o vespre. Podeu consultar l'oferta detallada amb aules i horaris al Cercador de cursos o, presencialment, a qualsevol delegació del CNL de Barcelona.

Inscripció als cursos

La inscripció als cursos de nivell bàsic és oberta a partir del 8 de maig.

Per als cursos Elemental 1 i Suficiència 3, el procediment és el següent: la inscripció és oberta a partir del 8 de maig, però la majoria de les places no s'alliberen fins al 28 de juny.

La inscripció es farà presencialment i per ordre d'arribada. Les places són limitades. Les matrícules són simultànies des de qualsevol punt d'inscripció del CNL per als cursos de qualsevol districte de la ciutat. Cada persona podrà fer-ne com a màxim dues, sempre que porti la documentació necessària. La inscripció restarà oberta fins que s'exhaureixin les places. Consulteu els requisits per a la inscripció.

Cursos intensius a l'agost

Al mes d'agost també es faran cursos intensius de nivell bàsic. La inscripció per a aquests cursos s'obrirà el proper 22 de juny.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes