25 anys fent bategar el català

CNL de Badalona i Sant Adrià

← Inici del CPNL

Altres centres


Voluntariat per la llengua - CNL Badalona

Establiments col·laboradors

Consulteu la
relació d'establiments
col·laboradors

Qui promou la campanya

La campanya és promoguda pel Centre de Normalització Lingüística. Estem donant un nou impuls a la xarxa d'establiments col·laboradors del VxL a Badalona i Sant Adrià i més de 260 establiments han renovat la seva col·laboració. A tot Catalunya, ja en sumen 3.275. Si sou un establiment i us interessa adherir-vos al programa, podeu trucar al CNL de Badalona i Sant Adrià (93 398 46 30), enviar un correu electrònic a vxl.badalona@cpnl.cat o trobar-nos al Facebook (CNLBadalonaSantAdria). Us vindrem a visitar per explicar-vos-ho en detall i personalment, sense cap compromís.

Què ofereixen els establiments adherits

Els establiments adherits han manifestat la voluntat de col·laborar a fer del català la llengua de convivència de Catalunya.

Concretament adquireixen el compromís de garantir que les persones que vagin a l’establiment trobaran facilitats per expressar-se i ser ateses en català, encara que el parlin amb dificultat.

Com s’identifiquen

Els trobareu identificats amb la versió antiga de l'adhesiu o amb l'actual:

Què hi poden fer les parelles de voluntaris

Expressar-s’hi lliurement en català encara que, en el cas dels aprenents, ho facin lentament o amb dificultat. El personal de l’establiment els atendrà i els animarà a fer-ho.

Què hi poden fer les altres persones

Tothom pot contribuir als objectius de la campanya senzillament parlant en català també amb les persones que l’han d’aprendre.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes