El CPNL obre les inscripcions del nivell A1 al C1 del 2 al 4 d’abril

Cursos de català

La sol·licitud de prova de nivell es pot demanar fins al 20 de març

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) obre un nou període d'inscripcions per estudiar català dels nivells A1 al C1. Els cursos corresponen al tercer trimestre del curs acadèmic i començaran entre el 8 i 9 d'abril i finalitzaran el 18 o 19 de juny, en la majoria dels casos. L'oferta completa es pot consultar al cercador de cursos del CPNL.

Les dates d'inscripció seran el 2 d'abril en torn preferent i el 3 i el 4 pel públic general. El primer dia es reserva per a l'alumnat que ha fet un curs els últims 12 mesos. Per a la resta d'interessats, la matrícula és el 3 i el 4 d'abril. La inscripció es pot fer en línia, a través de la plataforma del CPNL, o bé es pot fer presencialment a qualsevol dels punts d'atenció distribuïts arreu del territori.

Per inscriure's cal determinar el nivell de català de l'alumne. Per fer-ho, si no s'ha estudiat mai cap curs al CPNL, cal aportar un certificat de català o bé fer una prova de nivell. Per a la inscripció d'abril, cal fer la sol·licitud de la prova abans del 20 de març. El resultat de la prova té una vigència de dos anys i no té valor de certificació oficial.

En total s'ofereixen gairebé 30.000 places que corresponen a més de 1.300 cursos. El nivell que té més places és el bàsic, amb més de 17.500 i supera els 760 cursos. El CPNL ofereix diferents modalitats per estudiar, de manera que cada alumne pugui escollir la que s'adapti millor a la seva disponibilitat.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?