25 anys fent bategar el català

CNL de Badalona i Sant Adrià

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 3 d'abril de 2017

Nou web al servei de les empreses

El nou web del Consorci per a la Normalització Lingüística dedicat a l'empresa permet estar al dia dels serveis que el CPNL facilita perquè l'empresa pugui utilitzar o millorar la comunicació en llengua catalana.
 

Nou web al servei de les empreses

Portada del nou web

El web s'estructura en quatre apartats. El primer és "Formació a mida" i s'hi recull tota la tipologia de cursos que impartim: cursos de comunicació oral i escrita, cursos generals i especialitzats, en modalitat presencial, combinada i en línia.

En el segon apartat -"Auditoria lingüística"- s'hi explica de quina manera el Consorci pot detectar els principals punts a millorar de l'empresa en matèria comunicativa en català. L'auditoria permet adequar el funcionament lingüístic de l'organització i millorar-ne els resultats, mitjançant la formació del personal, les estratègies comunicatives en l'atenció a la clientela, la traducció del web empresarial o l'assessorament lingüístic.

En l'apartat "Consultoria lingüística" s'hi apleguen serveis com el Voluntariat per la llengua adreçat a les empreses, sessions formatives (de recursos lingüístics en línia, de llenguatge no sexista, etc.) o assessorament en selecció de personal vinculat a l'àmbit lingüístic.

El darrer apartat és el de "Traducció i correcció". El CPNL disposa de personal altament qualificat per corregir i traduir textos (sempre amb el català com a llengua de destinació) procedents de les empreses.

www.cpnl.cat/empresaConsorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes