25 anys fent bategar el català

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 8 de febrer de 2018

L’Agrupació Sardanista Anella Oberta renova el suport al Voluntariat per la llengua a Cubelles

El CNL de l'Alt Penedès i el Garraf ha renovat el conveni amb l'Agrupació Sardanista Anella Oberta, entitat que col·labora amb el Voluntariat per la llengua des de fa tres anys.

L’Agrupació Sardanista Anella Oberta renova el suport al Voluntariat per la llengua a Cubelles

El president del Consell del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Alt Penedès i el Garraf, Josep Moya, i la presidenta de l'Agrupació Sardanista Anella Oberta, Francesca Sol, han signat un conveni de col·laboració per promoure el programa de foment de l'ús social del català Voluntariat per la llengua (VxL) a Cubelles.

Promoció del VxL

El conveni preveu que l'Anella Oberta col·laborarà a difondre el VxL promovent i facilitant la participació en el programa de les persones vinculades a l'entitat, proporcionant material i organitzant conjuntament amb el CNL activitats de difusió de la llengua i la cultura catalanes (per mitjà del Servei de Català del Garraf i Vilanova i la Geltrú).

De la seva banda, el CNL informarà l'Anella Oberta del programa VxL i de les activitats que es vagin duent a terme, assessorarà les persones de l'entitat que vulguin participar-hi com a voluntaris o com a aprenents i facilitarà la incorporació dels membres de l'Agrupació als cursos de català que s'organitzen al Garraf i a l'Alt Penedès.


Francesca Sol, presidenta de l'Agrupació Sardanista Anella Oberta, i Josep Moya, president del Consell de Centre.

Tres anys

L'Agrupació Sardanista Anella Oberta és una entitat adherida al VxL des de l'any 2015. D'aleshores ençà, l'entitat cubellenca i el CNL han mantingut una intensa relació. Aquest fet ha permès organitzar, junt amb altres entitats de la població i amb la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament, activitats molt diverses com, per exemple, les Tertúlies al Punt de Trobada, el tercer dijous de cada mes.

L'octubre de 2017, el Centre Social de Cubelles va acollir l'exposició "A dues veus. Retrats de converses en català", creada pel mateix CNL de l'Alt Penedès i el Garraf per fer conèixer el VxL a través del testimoni dels seus protagonistes.


CNL de l'Alt Penedès i el Garraf
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes