25 anys fent bategar el català

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 2 de juny de 2017

L’escriptor Matthew Tree explica com va descobrir que el català no és inútil

La xerrada va servir per tancar el segon quadrimestre dels cursos de català per adults i del Voluntariat per la llengua a Sant Sadurní d'Anoia.

L’escriptor Matthew Tree explica com va descobrir que el català no és inútil

Amb el títol "Com vaig descobrir que el català no és inútil", el 26 de maig, el conegut escriptor britànic Matthew Tree va fer una xerrada a Sant Sadurní en què va explicar als assistents com va començar la seva relació amb la llengua catalana, de manera gairebé accidental, i què li va aportar l'aprenentatge d'aquesta llengua. A través de la seva experiència personal i amb una bona dosi d'humor, els assistents van poder conèixer quina pot ser "la utilitat" d'aprendre català.

L'acte es va fer al Casal d'Entitats i va servir per cloure el segon quadrimestre dels cursos de català per a adults i del Voluntariat per la llengua a la capital del cava.

Matthew Tree

Escriptor i defensor de la llengua catalana, ha col·laborat en diferents publicacions i emissores de ràdio i televisió, tant angleses com catalanes. Actualment participa setmanalment a El Punt Avui, a l'apartat d'opinió, i col·labora en la revista digital Esguard.

Ha publicat més d'una desena d'obres de ficció, assaig i autobiografia i ha contribuït en diferents reculls de contes. La seva darrera novel·la publicada el 2016, De fora vingueren, ha estat publicada per Columna Edicions.


Laura Salvador, regidora de l'Ajuntament de Sant Sadurní, va presentar Matthew Tree.

Cliqueu la imatge per veure'n més fotografies.


CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes