Primera trobada de participants en el Voluntariat per la Llengua al Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf (CSAPG)

Voluntariat per la llengua > VxL empresa

Una de les maneres d'aprendre una llengua és practicar-la amb persones de confiança. El programa del Voluntariat per la llengua (VxL) consisteix justament en això.

Com funciona?

El Voluntariat per la llengua en l'àmbit de la salut convida els treballadors dels centres de salut a dedicar una estona a parlar en català amb un/a company/a de feina, la seva parella lingüística.

Les parelles les formen una persona que parla en català habitualment i una altra que té dificultat per parlar aquesta llengua i necessita practicar-la. Els participants acorden lliurement el dia, l'hora, el motiu i el lloc de les trobades, que pot ser el mateix centre sanitari. També hi ha l'opció de fer les trobades a través de videoconferència.

Com hi pots participar?

Si parles en català i vols ajudar un/a company/a de feina que necessita practicar aquesta llengua, o bé si et costa parlar en català i vols guanyar seguretat, et convidem a participar en el Voluntariat per la llengua.

Hi hauràs de dedicar una hora setmanal durant 10 setmanes.

Vine directament a parlar una estona amb les persones del centre que ja s'hi han apuntat i decideix si hi vols participar. Prendrem un cafè i xerrarem!

Ho organitza: Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf i CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Biblioteca de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès (c. de l'Espirall, s/n)
Vilafranca del Penedès

A les 14.00 h.

Vols compartir aquest acte?