25 anys fent bategar el català

Centres


Voluntariat per la llengua

Novetats Voluntariat per la llengua

 • CNL Lleida - Dilluns, 16 d'abril de 2007

  Vuit llengües, vuit lectures

   

   

  El Consorci per a la Normalització Lingüística impulsa i coordina aprenents de llengua catalana de diferents procedències que participaran en un programa de ràdio que s'emetrà al 107.5 de Solsona FM titulat Vuit llengües, vuit lectures.

   

   

  Del 16 al 23 d’abril s’emetrà al 107.5 de Solsona FM l’espai titulat Vuit llengües, vuit lectures, en el qual persones nouvingudes que estan aprenent el català presentaran un escriptor del seu país d’origen. En el darrer programa hi col•laborarà també un autor i editor solsoní.

  L’emissió tindrà lloc, dins els dies assenyalats (16-23 d’abril), a la 1 del migdia i sobre dos quarts de 9 del vespre. Cadascun dels participants –de llengua materna amazig, amhàric, castellana, catalana, polonesa, romanesa, ucraïnesa– aproparà els oients a literatures diferents, fet que escau amb la celebració de Sant Jordi, darrer dia de radiació del programa.

  Paral•lelament, en una publicació local s’ha convocat un concurs (“A veure si saps...”) que conté preguntes relacionades amb llengües diferents, per fer palesa la diversitat lingüística de la comarca i motivar un públic més jove a conèixer aquest entorn multilingüe i enriquir-se’n.

  Aquestes activitats, que potencien la interrelació entre cultures diverses i, especialment, la lectura com una eina per avançar en l’aprenentatge de la llengua catalana, són organitzades pel Consorci per a la Normalització Lingüística a través del Servei de Català del Solsonès del CNL de Lleida i el Centre de Formació d’Adults de Solsona amb el suport del Pla de Ciutadania i Immigració del Consell Comarcal del Solsonès.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter