25 anys fent bategar el català

Centres


Voluntariat per la llengua

Novetats Voluntariat per la llengua

 • CNL Tarragona - Dimecres, 28 de març de 2007

  L'associació de romanesos de l'Arboç fa classes de català

  Fruit del conveni signat entre el CNL de Tarragona, l'Ajuntament de l'Arboç i la Sociedad Cultural Educativa Rumana, el dilluns 26 de març va començar un curs de català adreçat als membres d'aquesta entitat, creada el 2006 i que aplega ja una setantena de socis que participen en les activitats que duen a terme a la seva seu de l'Arboç.

  És la primera vegada que s'organitza un curs de català a través de l'entitat, cosa que facilita una programació de cursos amb horaris més flexibles i adaptats a les necessitats d'aquest col·lectiu.

  En aquest cas, es tracta d'un curs de nivell Bàsic de 45 hores de durada, de març a juny, que s'imparteix dilluns i dimecres al vespre a la Casa de Cultura Can Rossell.

  De moment, hi ha inscrites 18 persones i es preveu que en els propers dies s'hi incorporin uns quants alumnes més, que dedicaran una part del seu temps a aprendre la llengua i la cultura del país que els acull.

  El finançament va a càrrec de ls Secretaria per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya, mentre que l'Ajuntament de l'Arboç hi aporta la infraestructura i l'aula, i el CNL s'encarrega de l'organització i realització del curs.

  Enllaços relacionats


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter