25 anys fent bategar el català

Centres


Voluntariat per la llengua

Novetats Voluntariat per la llengua

 • CNL Tarragona - Dilluns, 26 de març de 2007

  La vuitena edició tarragonina de "Voluntaris per la llengua" comença amb 51 parelles

  La vuitena edició de "Voluntaris per la llengua" a Tarragona va arrencar el divendres 23 de març amb la presentació de les 51 parelles que s'han format. Els aprenents d'aquesta edició procedeixen de Xile, la República Dominicana, Colòmbia, el Perú, el Brasil, l'Argentina, Bulgària, Guinea Equatorial, Romania, Alemanya i Espanya.

  La presentació va tenir lloc a la sala d'actes de l'Antiga Audiència, seu del Centre de Normalització Lingüística (CNL) i del Servei Local de Català (SLC) de Tarragona, a la tarda. La directora del CNL, Rosa M. Ibarz, va ser l'encarregada d'explicar el funcionament i els objectius del programa de voluntariat lingüístic.

  També es van detallar les activitats que el CNL ha organitzat per a les parelles, amb la col·laboració de diversos organismes, com són l'entrada gratuïta als recintes gestionats pel Museu d'Història de Tarragona, excursions amb golondrina pel port de Tarragona, xerrades sobre temes culturals tarragonins o presentacions de llibres.

  Finalment, es va repartir material per als voluntaris (carpeta amb quadern d'orientacions, Jocs de paraules i passatemps, 2 i material de la Queta com el punt de llibre, l'adhesiu, el buf i el bolígraf) i per als aprenents (carpeta amb quadern d'orientacions, el vocabulari en imatges Comencem a parlar i el material de la Queta) abans que abandonessin la sala per començar les seves deu setmanes de pràctiques de català.

  Enllaços relacionats


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter