25 anys fent bategar el català

Centres


Voluntariat per la llengua

Novetats Voluntariat per la llengua

 • CNL Tarragona - Dijous, 14 de desembre de 2006

  Gravidart obté el guardó del Premi a la NL de la Conca de Barberà

  El Palau Alenyà, seu del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, va acollir un any més l'acte de lliurament del Premi a la Normalització Lingüística en l'Àmbit Socioeconòmic, el diumenge 3 de desembre.

  El Premi té com a objectiu reconèixer aquelles persones, establiments comercials i de servei, empreses o entitats que, amb la seva actuació, han contribuït a la normalització del català en el sector socioeconòmic. L'atorga el Servei Comarcal de Català de la Conca de Barberà en col·laboració amb el Consell Comarcal de la mateixa comarca. Durant l'acte també es van lliurar els Premis Dovella.

  En aquesta setena edició del Premi, Gravidart Dissenys ha estat l'empresa guanyadora per l'actitud favorable a l'ús del català demostrada al llarg de la seva trajectòria, mèrit que preveuen les bases del Premi. En aquest sentit, es valora positivament que es tracti d'una empresa jove que utilitza el català en catàlegs i en publicitat per difondre els seus productes entre la població i en la documentació administrativa interna, com ara factures, paper de carta i targetes.

  El guardó va consistir en una peça de vidre feta per un artesà de la comarca i en un diploma que van entregar Santiago Pallàs, president del Consell de Centre del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, i David Rovira, president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà.

  En anteriors edicions, els premiats han estat El Tafaner, el Casal de l'Espluga de Francolí, la Cansaladeria M. Mercè Vilà, Espècies Corbella, Especialitats Cobo i Celler Mas Foraster.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes