25 anys fent bategar el català

Centres


Voluntariat per la llengua

Novetats Voluntariat per la llengua

 • CNL Vallès Occidental 3 - Dimecres, 14 de juny de 2006

  La comunitat equatoriana de Montcada aprèn català aquest estiu

  L'Associació Sociocultural d'Equatorians Residents a Montcada (ASERM) obté subvenció per a l'organització d'un curs intensiu de català aquest estiu.

  El 14 de juny, la presidenta de l'ASERM, Nelly Bósquez, i la presidenta del Consell del Centre de Normalització Lingüística Vallès Occidental 3, Amèlia Morral, van signar un conveni de col·laboració per a l'organització d'un curs de català per a l'entitat.

  El curs, finançat a partir de la subvenció que l'entitat ha aconseguit de la Secretaria per a la Immigració, es farà del 26 de juny al 27 de juliol tots els dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 18.45 a 21 h a la Casa de la Vila de Montcada i Reixac.

  El curs consta de 45 hores de formació bàsica de català que es duran a terme de manera intensiva i, tot i que està integrat bàsicament per persones vinculades a l'entitat, també s'hi poden apuntar altres persones del municipi.

  És la primera vegada que una entitat d'immigrants de Montcada i Reixac obté subvenció del govern de la Generalitat de Catalunya per a l'organització d'un curs de català. La intenció d'aquestes subvencions és que les entitats liderin l'organització de cursos i s'impliquin en la difusió del coneixement i l'ús de la llengua catalana.

  Per a més informació, poseu-vos en contacte amb l'ASERM (639 50 56 02) o amb el Servei Local de Català (93 575 16 44).Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes