25 anys fent bategar el català

Centres


Voluntariat per la llengua

Novetats Voluntariat per la llengua

 • CNL Vallès Oriental - Dimarts, 8 d'octubre de 2019

  Comencem el "Botigueja als comerços de Congost" de Granollers

  Aquesta tardor el Servei Local de Català, l'Oficina de Comerç de Granollers Mercat i l'Associació de Comerciants Congost posen en marxa l'activitat "Botigueja als comerços de Congost". Es tracta d'una campanya lúdica per promoure el comerç de barri i de l'ús de la llengua catalana.

  El "Botigueja" consta de dues fases principals. La primera etapa, "Botigueja als comerços de Congost i mira qui parla!", tindrà lloc d'octubre a principis de 2020. Consistirà en la publicació, a les xarxes socials, de diversos vídeos protagonitzats per botiguers presentant una petita selecció dels productes i serveis que ofereixen.

  La segona fase, "Botigueja als comerços de Congost i mira què tinc!", es durà a terme durant la primavera de 2020 i consistirà en un joc de llengua amb un cartell, que inclourà un enigma o una pregunta diferent per a cada establiment relacionada amb un dels productes esmentats al vídeo. Els clients i participants hauran d'entrar a la botiga per respondre aquesta  pregunta de vocabulari i emplenar una butlleta. Entre els encertants se sortejaran diversos premis de l'Associació de Comerciants Congost. El sorteig i el lliurament de premis es farà en el marc d'una festa que es farà per Sant Jordi a Congost.

  El Servei Local de Català, l'Oficina de Comerç de Granollers Mercat i l'Associació de Comerciants Congost col·laboren per fomentar el comerç de proximitat i afavorir l'ús de la llengua catalana a la zona des de 2018, quan van dur-hi a terme el joc de llengua "Endevina-la!". Des d'aquest 2019 el Servei Local de Català de Granollers, del Consorci per a la Normalització Lingüística, hi desenvolupa un Pla Ofercat de foment de l'ús de la llengua catalana als comerços.

  Enllaços relacionats


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter