25 anys fent bategar el català

Centres


Voluntariat per la llengua

Novetats Voluntariat per la llengua

 • CNL Àrea de Reus - Dimarts, 8 d'octubre de 2019

  "Espurnes... de llengua", el programa radiofònic del Servei Comarcal de Català del Baix Camp, torna aquesta tardor i s'emetrà també per Ràdio Cambrils

  Aquest mes comença la tercera temporada del seu espai setmanal a Ràdio la Selva i Ràdio l'Hospitalet de l'Infant, enguany a càrrec de Jenina Cases.

  El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus, a través del Servei Comarcal de Català del Baix Camp (SCC), reprèn la tercera temporada del programa "Espurnes... de llengua", l'espai radiofònic que es va encetar al gener de 2018 a la Selva del Camp i a l'Hospitalet de l'Infant.

  Aquest curs el programa presenta dues novetats: d'una banda, l'edició de Ràdio la Selva i Ràdio l'Hospitalet de l'Infant aniran a càrrec de Jenina Cases, la nova tècnica del SCC del Baix Camp; i de l'altra, que el programa s'emetrà també per Ràdio Cambrils. En aquest cas serà conduït per Helena Martínez-Ferreruela, responsable del Servei Local de Català de Cambrils, que també forma part del Centre de Normalització Lingüística.

  "Espurnes... de llengua" manté un format breu per parlar de qüestions lingüístiques però també reserva uns minuts a parlar de les novetats del CNL. Durant els primers programes, per exemple, es tractarà el lèxic relacionat amb el material escolar o d'oficina i s'explicarà amb deteniment què és el Voluntariat per la llengua i com i qui hi pot participar.

  "Espurnes... de llengua" s'emet els dilluns a les 12 per Ràdio l'Hospitalet de l'Infant amb la col·laboració d'Estrella Botello; els dimarts, per Ràdio la Selva a les 11.45 h amb Toni Mateos, i també els dimarts a les 12 per Ràdio Cambrils amb el suport de la periodista Marga Mallol. En aquest cas, però, l'espai no és setmanal sinó quinzenal.

  Enllaços relacionats


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter