25 anys fent bategar el català

Centres


Voluntariat per la llengua

Novetats Voluntariat per la llengua

 • CNL Àrea de Reus - Dimecres, 4 de setembre de 2019

  El Servei Local de Català de Cambrils es trasllada al Centre Cultural

  Ha deixat l'Ateneu Juvenil i des del setembre té la seu al carrer de Sant Plàcid, 18-20.

  El Servei Local de Català de Cambrils (SLC) ha traslladat la seva seu a la segona planta del Centre Cultural, al carrer de Sant Plàcid, 18-20.

  Així, aquest mes de setembre el SLC ja no és a l'Ateneu Juvenil, espai que havia ocupat els darrers anys i que compartia amb Ensenyament i Joventut, sinó que atén els seus usuaris i alumnes en una oficina més espaiosa de la segona planta i a les aules de la segona i tercera planta del Centre Cultural.

  Aquí és on a partir del dia 13 farà les inscripcions dels cursos de català per a l'antic alumnat i a partir del 17 i 18 per al nou alumnat. Les classes de català de tots els nivells també s'impartiran en aquestes aules.

  De fet, fins al 2013 el SLC ja havia estat situat en aquest equipament de l'Ajuntament de Cambrils, encara que ara disposarà d'una oficina més gran que la que hi tenia anteriorment.

  El consistori cambrilenc  treballa des de fa un temps en la recuperació d'equipaments que en un moment determinat es va veure obligat a tancar a causa de a la situació econòmica que es vivia, com va ser el cas del Centre Cultural, que ara tornarà a estar obert matí i tarda. D'altra banda, a l'Ateneu Juvenil hi havia una manca d'espais per poder-hi desenvolupar adequadament tota l'activitat.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter