25 anys fent bategar el català

Centres


Voluntariat per la llengua

Novetats Voluntariat per la llengua

 • CNL Vallès Occidental 3 - Dilluns, 29 d'abril de 2019

  I Concurs de microrelats De festa a festa a Cerdanyola

  El Bar de l'Ateneu, establiment col·laborador del Voluntariat per la llengua, organitza un concurs de microrelats amb motiu de les festes majors de la localitat.

  El concurs començarà al maig, coincidit amb la Festa Major del Roser i finalitzarà a la tardor, coincidint amb la Festa Major de Sant Martí.

  Els microrelats han de girar entorn de l'Ateneu de Cerdanyola. El gènere literari és indiferent i en aquesta primera edició només hi ha una categoria, per a totes les edats. Els premis consisteixen en una visita a un celler, entrades per al teatre i dos dinars.  

  El termini per presentar els microrelats és el dia 11 de setembre de 2019. Consulteu les bases aquí.

  Els resultats es faran públics juntament amb l'entrega de premis a les festes de Sant Martí del mateix 2019. El relat guanyador del primer premi serà publicat al número del mes d'octubre de la revista El QueQuiCom de Cerdanyola i la resta, a la pàgina de Facebook d'El Bar de l'Ateneu. 

  El Bar de l'Ateneu és un establiment col·laborador del Voluntariat per la llengua. En l'organització d'aquest concurs, hi col·laboren el Servei de Cultura de l'Ajuntament de Cerdanyola i el Servei Local de Català.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter