25 anys fent bategar el català

Centres


Voluntariat per la llengua

Novetats Voluntariat per la llengua

 • CNL Vallès Oriental - Dijous, 8 de març de 2018

  Ca l'Elvira, una nova cafeteria de Montornès, nou establiment amic del Voluntariat per la llengua

  Ca l'Elvira és una nova cafeteria de Montornès, agradable i familiar, on les parelles lingüístiques, els alumnes i exalumnes se sentiran molt ben acollits. Darrere del taulell trobaran l'Elvira, una nova aliada en el seu procés d'aprenentatge de la llengua.

  Els comerços que s'adhereixen al Voluntariat per la llengua es comprometen a facilitar, sempre que sigui possible, que els clients que estan aprenent català podran practicar la llengua, encara que la parlin amb dificultat. Per tal que els  participants en el Voluntariat per la llengua reconeguin a quins comerços  poden entrar i practicar el català, els establiments col·laboradors  tenen un adhesiu a l'entrada que els identifica. Com a novetat, tots els establiments adherits, a més de l'adhesiu, reben un diploma nominal que diu: 'Establiment adherit al programa Voluntariat per la llengua'. 

  És molt important que la xarxa de comerços que donen suport al Voluntariat per la llengua es vagi ampliant, perquè tant parelles lingüístiques, com alumnes i exalumnes trobin espais on poder practicar la llengua catalana.

  Ca l'Elvira té un espai de joc dedicat als més menuts i també col·labora en la difusió del projecte de El Pep i l'Adela, un conte solidari que es ven per recollir fons per al càncer infantil.

                                                       


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes