25 anys fent bategar el català

Centres


Voluntariat per la llengua

Novetats Voluntariat per la llengua

 • CNL El Prat de Llobregat - Dijous, 8 de març de 2018

  La tertúlia VxL Rubricatus del Prat de Llobregat aprèn a fer sucs verds

  La sessió es va fer al bar del CEM Sagnier

  El dilluns 26 de febrer, els membres de la tertúlia VxL Rubricatus, en comptes de fer la sessió a les dependències del CNL com fan habitualment, van anar al bar del Centre Esportiu Municipal Sagnier per aprendre a fer sucs verds. L'encarregada de fer el taller va ser Cèlia Segura, cap del Servei d'Hostaleria del CET Tesiprat Serveis.

  A més de les persones del VxL, l'activitat estava oberta a tota la població en general, i hi van assistir 33 persones en total.  No és la primera vegada que es fan aquest tipus de tallers, i sempre són molt interessants: n'han fet de panellets, de canapès... Aquesta vegada, però, en comptes de ser un taller per preparar un menjar tradicional, van escollir una proposta original i més saludable. Aquests sucs estan pensats per a l'hora d'esmorzar, per agafar molta energia d'una manera saludable. La base sempre ha de ser cogombre o api, i han de contenir fulles verdes (espinacs, enciam, etc.), una fruita (pera, poma, etc.) i un ingredient extra que hi aporti gust (cúrcuma,  gingebre, etc.).

  Després de donar-nos les explicacions i de fer-nos una demostració de com es fan, tots els assistents van tenir l'oportunitat de poder degustar algun d'aquests sucs.

  Enllaços relacionats


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes