25 anys fent bategar el català

Centres


Voluntariat per la llengua

Novetats Voluntariat per la llengua

 • CNL Vallès Oriental - Dimarts, 13 de febrer de 2018

  Sílvia Guzmán, estilistes, un nou establiment que s'uneix al Voluntariat per la llengua de Montornès

  Si ets un aprenent o aprenenta de català que, a més, necessita un canvi d'imatge, no ho dubtis, ves a la perruqueria de la Sílvia, que mentre et pentina et pot parlar en català i ajudar-te a practicar. 

  Sílvia Guzmán estilistes  és un nou establiment col·laborador amb el Voluntariat. Els comerços que s'adhereixen al Voluntariat per la llengua es comprometen a facilitar, sempre que sigui possible, que els clients que estan aprenent català podran practicar la llengua, encara que la parlin amb dificultat. Per tal que els  participants en el Voluntariat per la llengua reconeguin a quins comerços  poden entrar i  practicar la llengua catalana, els establiments col·laboradors  tenen un adhesiu a l'entrada que els identifica. Com a novetat, tots els establiments adherits, a més de l'adhesiu, reben un diploma nominal que diu: 'Establiment adherit al programa Voluntariat per la llengua'. 

  És molt important que la xarxa de comerços que donen suport al Voluntariat per la llengua es vagi ampliant, perquè tant parelles lingüístiques, com alumnes i exalumnes trobin espais on poder practicar el català.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes