25 anys fent bategar el català

Centres


Voluntariat per la llengua

Novetats Voluntariat per la llengua

 • CNL Vallès Oriental - Dilluns, 11 de desembre de 2017

  El form de pa i pastisseria La Bòbila i el Restaurant brasseria la Teja, nous comerços adherits al Voluntariat per la llengua a Montornès

  Durant aquest curs 2017-2018 s'està duent a terme la campanya de renovació dels establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua a Montornès. Aquests establiments faciliten que els aprenents que hi vagin per fer alguna compra, prendre-hi alguna cosa o fer-hi alguna gestió puguin adreçar-se en català a la persona que els atengui.  

  El forn de pa pastisseria La Bòbila i el restaurant braseria la Teja, al carrer major número 55 i número 57 respectivament, són dos establiments que s'han adherit a la campanya del Voluntariat per la llengua per ajudar a fer del català llengua d'ús en la vida comercial del poble. Els aprenents i aprenentes de català tenen en aquests dos comerços uns nous aliats a l'hora de practicar la llengua catalana. Els establiments col·laboradors en la campanya tenen un tenen adhesiu a l'entrada que els identifica i actualment també se'ls lliura un diploma acreditatiu.

  'Establiments col·laboradors' s'emmarca en el programa del  Voluntariat per la llengua, una iniciativa per practicar el català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. A tot Catalunya hi ha més de 3.000 establiments col·laboradors.

  A la bòbila us atendrà en Jordi Olivé

  Al restaurant La Teja trobareu l'Alejandro

  El Voluntariat per la llengua  i la seva xarxa d'establiments adherits col·laboren en la creació d'un teixit de relacions humanes que va més enllà de la pràctica de la llengua. Comprant als comerços del poble també fem una mica de país i ens ajudem mútuament.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes