25 anys fent bategar el català

Centres


Voluntariat per la llengua

Novetats Voluntariat per la llengua

 • CNL Badalona i Sant Adrià - Dimarts, 10 de gener de 2017

  Comencem el curs!

  Farem ple d'activitats, troba la teva!

  Els cursos de català han començat els dies 9 i 10 de gener, amb 30 cursos perquè trobis el que més s'adapta a les teves necessitats. Encara queden places, busca els que encara són oberts al Cercador de cursos del CPNL.

  Les caminades lingüístiques "Parla i fes camí. Mou-te en català!" engeguen una nova temporada amb la sortida de dimecres 11. A l'apartat Agenda hi ha la descripció de l'itinerari i el formulari per apuntar-s'hi. T'hi apuntes? Si ja no hi ets a temps, potser t'interessa la del mes de febrer.

  Les trobades dels clubs de lectura fàcil "En català, llegim i parlem" comencen aquesta setmana. Vols trobar gent com tu i llegir tots junts? Inscriu-t'hi, presencialment o telefònicament, a la biblioteca on es faci el club i allà et deixaran en préstec el llibre que es comentarà, perquè el puguis llegir. És una activitat gratuïta. 

  Estàs aprenent català però necessites suport en la part oral? Fes-te aprenent a Voluntariat per la llengua!

  Tens una hora a la setmana per parlar en català amb una persona que l'està aprenent a parlar? Fes-te voluntari de Voluntariat per la llengua!

  I ben aviat farem cinema infantil en català, organitzarem visites a espais culturals, farem activitats complementàries... Comptem amb vosaltres!

  Si vols més informació, posa't en contacte amb nosaltres!


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes