25 anys fent bategar el català

Centres


Recursos lingüístics
← Tornar al llistat de novetats

Novetats

 • Dilluns, 1 de febrer de 2016

  Actualització de la terminologia de les xarxes socials

  El TERMCAT ha actualitzat el Vocabulari de les xarxes socials, que conté actualment prop de 140 termes relacionats amb les diferents xarxes socials, especialment el Facebook i el Twitter.

  També, aquest gener, ha actualitzat el Lèxic de fàrmacs i el Lèxic d'additius alimentaris, que formen part de la seva col·lecció Diccionaris en Línia

  Pel que fa al Vocabulari de les xarxes socials, s'han elaborat fitxes per a termes que encara no s'hi podien trobar, entre els quals destaquen, per exemple, escolta activagif animatindicador clau de rendimentmonitoratge i viral. I d'una altra banda, s'han incorporat al diccionari termes que tenen l'origen en altres productes del TERMCAT relacionats amb el mateix àmbit d'especialitat, com ara compromísdades massivesgestió de comunitats o instagramerinstagramera.

  Aquest producte va veure la llum l'any 2012, fruit de la col·laboració entre el TERMCAT, que hi aporta el treball terminològic, i la Direcció General d'Atenció Ciutadana i Difusió del Departament de la Presidència, que per mitjà de la Guia d'usos i estil a les xarxes socials de la Generalitat de Catalunya estableix les pautes comunes per a la presència homogènia de la Generalitat a les xarxes socials. Des d'aleshores la voluntat ha estat mantenir el contingut del diccionari permanentment actualitzat; per això, si hi trobeu a faltar algun terme d'interès podeu escriure'ns a la Bústia de suggeriments o comentar-ho per mitjà del Twitter.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes