25 anys fent bategar el català

Centres


Recursos lingüístics
← Tornar al llistat de novetats

Novetats

 • Àmbit de Formació i Foment - Dilluns, 20 d'octubre de 2014

  Terminologia de màrqueting digital, una eina per a promoure el mercat digital català

  Aquest projecte és fruit de la iniciativa del TERMCAT, i s'ha fet amb l'assessorament de destacats experts de l'àmbit. Forma part de la col·lecció Diccionaris en Línia, que difon prop de vuitanta repertoris terminològics especialitzats d'àmbits diversos.

  La Terminologia de màrqueting digital recull més d'un centenar de termes. Cada terme inclou les denominacions i la definició en català, els equivalents en castellà, en francès i anglès, i, en alguns casos, aclariments conceptuals o notes d'exemple. El vocabulari recull termes com ara contingut de marca (per a l'anglès branded content), compromís (per a l'anglès engagement), gestor de comunitats (community manager en anglès), postureig, transmèdia, etc.

  El projecte és obert i s'enriqueix amb les propostes que els usuaris volen compartir a les xarxes socials. En el moment de tancar aquesta primera versió del recull, ja s'està treballant en la segona edició on es trobaran termes com lead nurturing, influencergrowth hacking, social loyalty i community gardener. Aquestes són algunes de les propostes que els usuaris han fet arribar pel Twitter. Per participar en el projecte s'han de fer arribar les propostes amb l'etiqueta #màrquetingdigital.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes