25 anys fent bategar el català

Centres


Recursos lingüístics
← Tornar al llistat de novetats

Novetats

 • Àmbit de Formació i Foment - Divendres, 30 de maig de 2014

  Lèxic de la crisi econòmica (TERMCAT)

  El TERMCAT ofereix en línia el Lèxic de la crisi econòmica, amb els termes i expressions catalans que es fan servir per a explicar la crisi econòmica, amb equivalents en sis llengües.

  El lèxic difon un recull de la terminologia de l'àmbit econòmic, financer, laboral i de l'àmbit social, que es troba tant en documentació especialitzada com en mitjans de comunicació per explicar la crisi econòmica actual.

  El document conté 150 termes catalans amb equivalents en castellà, francès, italià, portuguès, anglès i alemany, i pretén oferir un conjunt de propostes denominatives catalanes davant de la multiplicitat de formes que circulen.

  El Lèxic de la crisi econòmica del Termcat fa un recull de terminologia principalment de l'àmbit econòmic i financer, però també de l'àmbit social i laboral, que es troba tant en documentació especialitzada com en mitjans de comunicació.

  El Termcat ha decidit difondre aquest lèxic amb la voluntat que sigui útil a periodistes, comunicadors, divulgadors i mediadors lingüístics que treballen amb textos sobre aquest tema.

  Enllaços relacionats


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes