No visualitzes correctament aquest correu? Llegeix-lo al nostre web.  
Consorci per a la Normalització Lingüística

Coses 19

Butlletí informatiu del CNL Vallès Occidental 3

19 Setembre de 2014 Edicions anteriors Segueix-nos per Twitter Facebook

Coses d'ara

Pujar

Matrícula als cursos de català per a adults 2014-15

La matrícula preferent als cursos de català per a adults de les poblacions de Cerdanyola, Ripollet, Montcada, Barberà, Badia i Sant Cugat tindrà lloc de l'1 al 10 de setembre de dilluns a divendres de 10 a 13 h.

La matrícula general es farà del 15 al 25 de setembre també de 10 a 13 h i dimarts i dijous de 16.30 a 19.30 h.

Més informació

Matrícula als cursos de català per a adults 2014-15

Cursos de nivell superior (D) a Cerdanyola, Montcada i Sant Cugat

Durant aquest curs s'ofereixen quatre cursos de nivell superior (D) a tot el CNL: un a Cerdanyola, un a Montcada i dos a Sant Cugat.

Més informació

Cursos de nivell superior (D) a Cerdanyola, Montcada i Sant Cugat

Nova oferta de cursos complementaris

Des de fa un temps el Consorci per a la Normalització Lingüística està treballant per consolidar un catàleg comú de cursos complementaris. A hores d'ara aquest catàleg ja és una realitat i s'anirà ampliant a partir de les vostres necessitats. Us animem a consultar-lo per veure les característiques dels cursos (durada, programació i destinataris).

Durant aquest curs al CNL Vallès Occidental 3 oferirem, entre d'altres, el curs Cantem i parlemReforç d'ortografia i Escriptura eficaç

Nova oferta de cursos complementaris

Coses de tothom

Pujar

300 fets de llengua: 1714-2014

Amb motiu del Tricentenari 1714-2014, la Direcció General de Política Lingüística ha posat en marxa 300 fets de llengua per divulgar de manera lúdica la història del català.

300 fets de llengua consta de diverses parts, entre les quals es va fer un concurs per a alumnes dels cursos de català per a adults de tot Catalunya. A la final van assistir alguns dels alumnes dels nostres cursos, concretament de Cerdanyola i de Sant Cugat.

Si voleu conèixer una mica més de la història del català, podeu seguir el Facebook de Llengua Catalana on es van publicant els 300 fets més significatius.

300 fets de llengua: 1714-2014

25 anys fent bategar el català

Amb motiu de la commemoració dels 25 anys del Consorci per a la Normalització Lingüística, s'ha creat un espai web on podeu consultar la història de la nostra institució, la cronologia dels fets més destacats, els materials que s'hi han editat i algunes anècdotes divertides.

Més informació

25 anys fent bategar el català

Coses de VxL

Pujar

'Parlem tu i jo'. Quadern de conversa entre voluntaris i aprenents

El programa Voluntariat per la llengua ha editat recentment el quadern Anem a casa?, de la col·lecció Parlem tu i jo, amb l'objectiu d'afavorir la conversa entre persones voluntàries i aprenentes.

A partir de la narració de Rafael Vallbona Les cases perdudes i del còmic La recerca, de Mercè Godàs, aquest quart quadern ens porta a Bucarest i ens proposa llegir i conversar sobre diferents aspectes relacionats amb les cases on vivim.

'Parlem tu i jo'. Quadern de conversa entre voluntaris i aprenents

Coses noves i cosetes

Pujar

El català portàtil

Si voleu aprofitar el mes de setembre per repassar els vostres coneixements de català, teniu diverses opcions. Us en destaquem, però, la col·lecció El català portàtil, de l'editorial Barcanova, on trobareu diversos llibres per repassar verbs, estructures, expressions i frases fetes, etc.

A més, recordeu que Parla.cat és una altra opció en línia molt útil.

El català portàtil

Coses per llegir

Pujar

Comencen els clubs de lectura en català

El proper dimarts 16 de setembre a les 19 h la Biblioteca Elisenda de Montcada inicia la nova temporada de clubs de lectura amb L'estiu que comença, de Sílvia Soler.

Si voleu estar al dia de tots els clubs de lectura en català que organitzem des del Consorci per a la Normalització Lingüística cliqueu aquí.

I també aprofitem l'inici del nou curs per presentar-vos un cercador de lectures classificades per gènere i nivell de dificultat i amb una breu sinopsi.

Comencen els clubs de lectura en català

Vols compartir aquest butlletí al teu Facebook?

M'agrada

Vols compartir aquest butlletí al teu Twitter?

Tweet

Vols compartir aquest butlletí al teu Google+?

Comparteix

Equip de redacció

Lídia Ponsatí

 

Maika García

Contacte

CNL Vallès Occidental 3
Pl. Sant Ramon, 23-24
08290 Cerdanyola del Vallès
Tel. 93 580 34 94
A/e: vallesoccidental3@cpnl.cat
Vegeu l’adreça en el mapa

Llicència de Creative Commons 2014 Consorci per a la Normalització Lingüística