No visualitzes correctament aquest correu? Llegeix-lo al nostre web.  
Consorci per a la Normalització Lingüística

Notícies del CPNL

Febrer de 2015

8 Febrer de 2015 Edicions anteriors Segueix-nos per Twitter Facebook

Novetats del CPNL

Pujar

Enguany els autors que commemorem són Guillem d'Efak, Ovidi Montllor i Manuel de Pedrolo

Manuel de PedroloUn cop hem finalitzat la commemoració dels autors corresponents al 2014, Joan Vinyoli i Paco Candel, el 2015 ens centrarem en la figura de tres noms importants de les lletres catalanes: Guillem d'Efak, Ovidi Montllor i Manuel de Pedrolo. Tots tres són figures del segle XX, compromeses i fidels als seus ideals.

Més informació

El CPNL ha commemorat Joan Vinyoli i Paco Candel, amb 57 actes en 29 poblacions de Catalunya

Vinyoli i CandelDurant el 2014, el CPNL s'ha afegit a la celebració de l'Any Vinyoli, per commemorar el centenari del naixement del poeta, i ha desenvolupat el programa Paco Candel: Catalunya, un sol poble. A la pestanya Llengua i cultura del web del CPNL s'ha publicat una pàgina dedicada a Joan Vinyoli i Paco Candel on, al llarg de l'any, s'hi han recollit les activitats dels CNL relacionades amb aquestes celebracions.

Més informació

Bones pràctiques

Pujar

Primers premis Sirga: El meu suro virtual

El meu suro virtualEl premi SIRGA es va convocar per primera vegada l'any 2014 amb l'objectiu de fer visible i reconèixer la tasca que els professionals d'aquesta institució estan duent a terme dia a dia i per crear comunitat entre els diversos professionals que el componen.

El meu suro virtual, del CNL Vallès Occidental 3, ha rebut el premi a les bones pràctiques que generen l'aprenentatge de la llengua catalana.

Més informació

Primers premis Sirga: Demana-ho també en català

La Campanya "Demana-ho en català també!", del CNL de l'Alt Penedès i el Garraf, ha rebut el premi SIRGA a les bones pràctiques que fomenten l'ús de la llengua catalana. El premi es va convocar per primera vegada l'any 2014 amb l'objectiu de fer visible i reconèixer la tasca que els professionals d'aquesta institució estan duent a terme dia a dia i per crear comunitat entre els diversos professionals que hi treballen.

Demanaho en català

Més informació

Formació i campanyes

Pujar

50è aniversari de l’edició del llibre Els altres catalans de Paco Candel

50è aniversari de l’edició del llibre Els altres catalans de Paco Candel

El Consorci per a la Normalització Lingüística és un dels ens impulsors del "Programa Paco Candel. Catalunya, un sol poble", conjuntament amb els departaments de Benestar Social i Família, Ensenyament, Cultura i la Fundació Paco Candel. Aquest programa recorda la figura de Paco Candel, coincidint amb el 50è aniversari de la publicació de la seva obra més coneguda.

Més informació

Ja són disponibles els materials i vídeos de les jornades del CPNL

Jornades del CPNL Durant l'any 2014 el CPNL va organitzar, dins el seu pla de formació, les III Jornades Aprendre Llengües al Segle XXI, i la II Jornada de Dinamització. Eines 2.0: estratègies per a la promoció de la llengua. Aquestes jornades han constituït espais de trobada entre els professionals del CPNL i entre aquests i altres professionals de l'administració i la universitat. Ara ja us podem presentar els dos wikis que recullen tots els materials i vídeos d'ambdues jornades.

Més informació

VxL

Pujar

El carnet de VxL i el de l'alumnat ofereixen un 10% de descompte en diverses propostes culturals de l'Espai A

El carnet de VxL i el de l'alumnat ofereixen un 10% de descompte en diverses propostes culturals de l'Espai A

El carnet de VxL ofereix un 10% de descompte en diverses propostes de teatre, música, dansa i cant, en els espectacles de l'Espai A en els ateneus d'arreu de Catalunya, en presentar el carnet que els acredita com a voluntaris o aprenents.

Més informació

"I tu, ja fas VxL?" El missatge per als joves, de la Direcció General de Joventut

La Direcció General de Joventut, gràcies a la col·laboració que s'ha iniciat amb la Direcció General de Política Lingüística, s'ha sumat a la difusió del Voluntariat per la llengua (VxL), per tal d'animar els joves a participar en el programa. En concret, el desembre de 2014 es va publicar una notícia al portal jove.cat i també al web Oficinajove.cat, que es va difondre a la pàgina de Facebook de Joventut i al compte de Twitter @joventutcat.

Més informació

Breus

Pujar

Cicles de cinema infantil en català al territori:

Més informació sobre el CINC: http://www.gencat.cat/llengua/cinema/cinc.html

Vols compartir aquest butlletí al teu Facebook?

M'agrada

Vols compartir aquest butlletí al teu Twitter?

Tweet

Vols compartir aquest butlletí al teu Google+?

Comparteix

Destaquem

Connecta't al català (cursos) VxL (sense 25 anys) Català a l'empresa

Contacte

Consorci per a la Normalització Lingüística
Àmbit de Projecció
C/ Mallorca, 272, 8è
08037 Barcelona
Tel. 93 272 3100
Fax: 93 487 2167
A/e: cpnl@cpnl.cat

Llicència de Creative Commons 2015 Consorci per a la Normalització Lingüística