Aquesta ha estat la 2a edició del taller de cuina "A quatre mans" que fem amb motiu de la celebració l'Any Nou xinès a Santa Coloma de Gramenet i amb col·laboració de la Biblioteca del Fondo.
Enguany ens han acompanyat dues mans xineses i dues mans marroquines. La Mayan i en Badr El Ahbar han estat dos companys de classe del CNL L'Heura que s'han fet amics i han volgut compartir amb tothom una mica de la gastronomia dels seus països d'origen.
El passat 6 de febrer la Mayan ens va sorprendre amb un suculent platet xinès: el白斩鸡 (pollastre escalfat i tallat) i en Badr ens va fer dos exquisits cuscussos amb l'ajut de la seva filla. Tots els assistents a l'acte van poder tastar aquests plats tan exquisits.
Estem molt agraïts que la Mayan i en Badr que hagin volgut participar en aquesta activitat, ja que transmeten tres valors importants per al nostre centre i per a la Biblioteca del Fondo: la convivència, la interculturalitat i l'amistat.
Si voleu veure les fotografies del taller cliqueu aquí