Us agrada cuinar? Voldríeu aprendre receptes d'altres indrets del món presents al barri del Fondo? Doncs us esperem dimecres 6 de febrer a les 18 h a la Biblioteca del Fondo, a l'espai Cuines del Món.
Es tracta d'una activitat on els assistents podran aprendre com es fa un plat de cuina tradicional xinesa i un plat de cuina tradicional marroquina. Aquest àpat es prepararà a quatre mans, simbolitzant la diversitat i la cohesió que caracteritzen al barri del Fondo. Aquesta és el segon any consecutiu que s'organitza el "Taller de cuina a quatre mans" en col·laboració amb la Biblioteca dins de les activitats de l'Any Nou xinès.
Enguany, elaborarem un plat de cuscús amb en Badr El Ahbar i un plat de pollastre escalfat i tallat (白切鸡 Bái qiē jī) amb la 马燕 (Mayan), alumnes del CNL L'Heura.
Els assistents veuran una part del procés d'elaboració i podran tastar-ne al resultat. A més, quan s'acabi el taller, s'enduran les receptes impreses per poder-les cuinar a casa.
Enllaços relacionats