Consorci per a la Normalització Lingüística

Taller de cuina a quatre mans: cuscús del Marroc i pollastre escalfat i tallat de la Xina - L'Heura Digital

Butlletí del CNL L'Heura

Taller de cuina a quatre mans: cuscús del Marroc i pollastre escalfat i tallat de la Xina


Us agrada cuinar? Voldríeu aprendre receptes d'altres indrets del món presents al barri del Fondo? Doncs us esperem dimecres 6 de febrer a les 18 h a la Biblioteca del Fondo, a l'espai Cuines del Món.

Es tracta d'una activitat on els assistents podran aprendre com es fa un plat de cuina tradicional xinesa i un plat de cuina tradicional marroquina. Aquest àpat es prepararà a quatre mans, simbolitzant la diversitat i la cohesió que caracteritzen al barri del Fondo. Aquesta és el segon any consecutiu que s'organitza el "Taller de cuina a quatre mans" en col·laboració amb la Biblioteca dins de les activitats de l'Any Nou xinès.

Enguany, elaborarem un plat de cuscús amb en Badr El Ahbar i un plat de pollastre escalfat i tallat (白切鸡 Bái qiē jī) amb la 马燕 (Mayan), alumnes del CNL L'Heura.

Els assistents veuran una part del procés d'elaboració i podran tastar-ne al resultat. A més, quan s'acabi el taller, s'enduran les receptes impreses per poder-les cuinar a casa.

Enllaços relacionats

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística