Consorci per a la Normalització Lingüística

La Nit del Joc (CNL de Terrassa i Rubí) - Notícies del CPNL

Notícies del CPNL

La Nit del Joc (CNL de Terrassa i Rubí)


El Centre Excursionista de Terrassa (CET), la botiga Landròmina (especialitzada en còmic, gènere manga, tebeo i tot tipus de jocs de lleure intel·ligent) i l'associació Stas Tarat, amb la col·laboració del Servei Local de Català de Terrassa (SLC) del Centre de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí, van posar en marxa l'octubre del 2016 un espai d'oci alternatiu per a joves i adults: La Nit del Joc.

Des d'aleshores i fins al juny del 2017, tots els dijous, des de les 9 h del vespre i fins a mitjanit, els amants i apassionats dels jocs de taula, però també els curiosos o els que s'hi van voler iniciar, van tenir un punt de trobada al bar del CET.

Va ser un espai d'oci alternatiu per a joves i adults dedicat a conèixer els jocs de taula, aprendre'n i gaudir-ne amb l'ajuda dels dinamitzadors i dinamitzadores de l'equip Stas Tarat i del SLC.

La Nit del Joc va ser una activitat gratuïta, emmarcada dins la campanya "I tu, jugues en català?", en què es van poder trobar tota varietat de jocs (de rol, d'estratègia, de creativitat, de memòria, per pensar, cooperatius, ràpids, familiars, d'imaginació...).

Per acomiadar la temporada, vam gaudir d'un pica-pica, mentre fèiem partides i passàvem una bona estona.

En acabar, vam alçar una copa de cava per fer un brindis pels jocs de taula!

Moltes gràcies a tots els que vau fer possible aquesta activitat que es preveu que es torni a iniciar aquest mes d'octubre. Bon joc!

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística