Consorci per a la Normalització Lingüística

Les televisions locals de La Xarxa promocionen el VxL - Notícies del CPNL

Notícies del CPNL

Les televisions locals de La Xarxa promocionen el VxL

La Xarxa, plataforma multimèdia de suport a l'audiovisual local, que treballa en coordinació directa amb els mitjans de comunicació locals adherits (televisions, ràdios i mitjans en línia), se suma de nou a la difusió del Voluntariat per la llengua (VxL) amb l'emissió d'un espot que ens pregunta: "T'agraden les parelles ben avingudes?".

El missatge de la Direcció General de Política Lingüística (DGPL), impulsora del programa, i del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), que el gestiona arreu de Catalunya, és que les parelles lingüístiques del VxL funcionen tan bé com les que formen el pa amb el tomàquet, el vinil i el tocadiscos o l'ordinador i el ratolí.

En el vídeo (de 44 segons), apareixen dues persones parlant relaxadament en un bar i conclou amb les raons per apuntar-se al VxL: practicar la llengua, viure, divertir-se o compartir en català.

La nova acció de difusió del VxL, a més de promoure el programa, té com a objectiu donar a conèixer la nova modalitat virtual, pensada per a persones que, per la distància geogràfica o per altres raons, no poden coincidir presencialment.

El vídeo s'ha incorporat a la portada del web www.vxl.cat, s'ha publicat a Voluntariat TV i s'ha difós a les xarxes socials amb l'etiqueta #VxLParellesBenAvingudes. A més, ha estat emès, o es continua emetent, per televisions adherides a la Xarxa de tot Catalunya, en concret:


<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística