Consorci per a la Normalització Lingüística

Es lliuren els premis del concurs “Embarbussa’t” a Vilanova i la Geltrú - Notícies del CPNL

Notícies del CPNL

Es lliuren els premis del concurs “Embarbussa’t” a Vilanova i la Geltrú


Durant tot el mes de desembre passat es va poder participar en el concurs "Embarbussa't", organitzat pel Centre de Normalització Lingüística de l'Alt Penedès i el Garraf. El concurs consistia en lectura d'algun dels embarbussaments que hi havia als taulells de  l'Imaginarium, de l'Abacus Cooperativa i dels dos establiments de Chacon Joguines de Vilanova i la Geltrú.

Els regals es van sortejar entre els participants en cadascun dels establiments que havien col·laborat en el concurs. 

Les persones que van obtenir un premi de l'"Embarbussa't" són l'Alessandro del Picolo, de 7 anys, a Abacus Cooperativa; l'Amparo Montava, alumna dels cursos de català de Vilanova i la Geltrú, a l'Imaginarium, i Jordi Mur Ramos, de 10 anys, a Chacon Joguines. 

Durant el període nadalenc es va difondre als clients d'aquests establiments de venda de joc i joguines un full de presentació de l'app "I tu, jugues en català?", juntament amb els catàlegs de cada establiment o bé com a material per als participants al concurs "Embarbussa't". 

A més, aquestes quatre botigues de joguines, juntament amb Juguettos, van exhibir en un lloc destacat la seva oferta de jocs en català, tal com han fet des del 2014 per promoure la campanya "I tu, jugues en català?".

L'objectiu d'aquestes actuacions és incrementar la visibilitat dels jocs en català en un mercat que li és clarament desfavorable, ja que només el 8% de l'oferta de joguines incorpora el català. 

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística