Consorci per a la Normalització Lingüística

Torna el concurs LlumCat (CNL Montserrat) - Notícies del CPNL

Notícies del CPNL

Torna el concurs LlumCat (CNL Montserrat)


Enguany, el Centre de Normalització Lingüística Montserrat organitza la V edició del concurs LlumCat, una activitat virtual de llengua i cultura catalanes centrada en el coneixement de la història i la tradició de la Festa de la Llum de Manresa.

Al llarg d'aquests anys, la participació ha estat cada cop més nombrosa i ha arribat a públics molt diversos que, tot jugant, han conegut els orígens d'aquesta festa manresana.

Aquest concurs té la finalitat d'aconseguir que els participants no només s'interessin per la llengua i la cultura catalanes, sinó que també aprofundeixin d'una manera lúdica en el coneixement d'un dels fets històrics que més impacte ha tingut en el desenvolupament econòmic, demogràfic i cultural de la ciutat de Manresa.

Cada any, una entitat de la ciutat és l'encarregada d'administrar la Festa de la Llum. Aquest any, l'entitat administradora de la Llum 2017 és la Fundació Universitària del Bages (FUB), que clourà d'aquesta manera la celebració del seu 25è aniversari.

El concurs consta de 10 preguntes i hi ha 12 premis molt atractius que se sortejaran entre les persones que hagin encertat les respostes.

El LlumCat 2017 ha estat possible gràcies al patrocini d'Aircatfly, l'Ajuntament de Manresa, Carrefour Manresa, Cinemes Bages Centre, Club Tennis Manresa, Diesa restauració, Ecorail del Cardener, El Pou de la gallina, FUB-UManresa, Garoina la botiga del peix, Manresana d'Equipaments escènics - Kursaal, Manresa+comerç, i a la col·laboració de l'Associació Misteriosa Llum, Centre de Formació d'Adults Jacint Carrió, El Setmanari, EOI de Manresa, Epsem, Manresainfo.cat, Òmnium Bages, Parc de la Sèquia, Regió7, Servei Educatiu del Bages i UOC.

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística