Consorci per a la Normalització Lingüística

Concurs "Posem fil a l'agulla" - Notícies del CPNL

Notícies del CPNL

Concurs "Posem fil a l'agulla"


"Posem fil a l'agulla" és un concurs organitzat pel Servei Local de Català de Terrassa (CNL de Terrassa i Rubí), l'Associació de Comerciants de Ca n'Anglada, El Tomb i la Biblioteca Districte 2, que  té com a objectiu dinamitzar el comerç de proximitat de Ca n'Anglada a través de la llengua, d'una manera divertida, senzilla i lúdica, i apropar la Biblioteca al ciutadà.

L'edició d'engany es durà a terme del 7 al 27 d'octubre i es tractarà d'endevinar quina és la paraula correcta per completar el títol del llibre que proposem. Hem seleccionat títols clàssics de la literatura universal, en català, tant de la col·lecció d'adults com de temàtica infantil i juvenil, que podeu trobar a les biblioteques de la bct xarxa (Biblioteca Central de Terrassa) i exposats a l'esmentada biblioteca.

A la butlleta trobareu el títol, l'autor i tres possibles respostes; per participar se n'haurà de marcar una, emplenar la butlleta amb les dades de la persona participant i dipositar-la en una de les urnes col·locades als comerços associats i a la Biblioteca. En aquest enllaç trobareu les bases del concurs.

El sorteig es farà en un acte públic, el matí del dia 28 d'octubre, a la Biblioteca. Els guanyadors i dos finalistes recolliran el premi durant el Tombacastanya 2016.  

El Tombacastaya és la fira de tardor de l'Associació de Comerciants de Ca n'Anglada, El Tomb, feta el dissabte 5 de novembre, tot el dia, i en què una quarantena de comerciants van oferir els seus productes a les parades ubicades a l'avinguda de Barcelona.

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística