Consorci per a la Normalització Lingüística

Aquesta tardor el CPNL porta el CINC a 21 poblacions - Notícies del CPNL

Notícies del CPNL

Aquesta tardor el CPNL porta el CINC a 21 poblacions


Des de l'any 2001, la Direcció General de Política Lingüística impulsa el cicle de cinema infantil en català (CINC), amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i diverses institucions, entitats i cinemes d'arreu de Catalunya, amb l'objectiu de potenciar l'oferta de pel·lícules en català amb una programació de reestrena, preus baixos i àmplia distribució territorial.

D'entre totes les poblacions que acolliran el CINC, d'octubre de 2016 a gener de 2017, el CPNL coorganitza 21 cicles a: Badalona, Barberà del Vallès, Blanes, Castelldefels, Cerdanyola del Vallès, Figueres, Girona, Granollers, L'Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, Olot, Platja d'Aro, Puigcerdà, Reus, Ribes de Freser, Ripoll, Rubí, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Celoni i Solsona.

Les pel·lícules més programades són Buscant la Dory, Angry Birds, Zootròpolis, Ice Age. El gran cataclisme, Kung Fu Panda 3, Mascotes, El meu amic el gegant i El Petit Príncep.

En total, el CINC arribarà aquesta tardor a 53 poblacions i es programaran 36 pel·lícules infantils diferents doblades en català amb un total de 295 sessions. Aquesta tardor el cicle CINC arriba per primer cop a Arenys de Mar, Cambrils, Castelldefels, Montcada i Reixac, Puigcerdà i Terrassa.
Tota la programació del CINC es pot consultar a la pàgina web Cinema en català de la Direcció General de Política Lingüística.

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística