Consorci per a la Normalització Lingüística

Taller de jocs en català a Cerdanyola (CNL Vallès Occidental 3) - Notícies del CPNL

Notícies del CPNL

Taller de jocs en català a Cerdanyola (CNL Vallès Occidental 3)


En el marc dels actes commemoratius del 40è Congrés de Cultura Catalana, a Cerdanyola, el passat 18 de setembre al matí una trentena de participants, entre nens i adults, van tenir l'oportunitat de fer un taller de jocs en català als jardins de la masia de Ca n'Ortadó.

D'entre els jocs, destacava l'Scrabble gegant, que es va anar omplint de paraules, amb l'aportació de tothom que volia posar-hi algun mot. També van assistir-hi els creadors dels jocs Cap de colla (sobre el món casteller) i Papilio (sobre natura), per presentar i ensenyar la dinàmica dels jocs. A més, també hi havia altres jocs com l'Enigmàrius (Devir), Calçotada wars (Catalan Games), Gaudim Barcelona (Singular Games) o scrabbles de taula.

Aquesta activitat també forma part de la campanya de promoció dels jocs en català I tu, jugues en català? del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), que vol contribuir a potenciar l'ús de la llengua catalana en el sector del joc i de la joguina.

En aquest enllaç podeu consultar la relació dels establiments de Cerdanyola i d'altres poblacions del CNL del Vallès Occidental 3 que col·laboren en la campanya i on trobareu jocs i joguines en català. A més, també podeu consultar la relació de tots els establiments adherits arreu de Catalunya, l'oferta actualitzada de jocs i joguines en català.

L'acte va estar organitzat per la Comissió de Commemoració del 40è aniversari del Congrés de Cultura Catalana a Cerdanyola i hi va col·laborar l'Ajuntament de Cerdanyola i Servei Local de Català.

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística