Consorci per a la Normalització Lingüística

Sessions per a emprenedors dels cursos del SIE de la Mancomunitat Penedès Garraf - Notícies del CPNL

Notícies del CPNL

Sessions per a emprenedors dels cursos del SIE de la Mancomunitat Penedès Garraf


Al mes d'abril es va signar un conveni de col·laboració entre el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i el Servei d'Iniciatives Econòmiques (SIE) de la Mancomunitat Penedès Garraf per fomentar la campanya «Català i empresa. Ja estàs al dia?» entre els emprenedors de les dues comarques. En els últims mesos, ja s'han dut a terme algunes de les actuacions previstes en l'àmbit de la difusió de la normativa i en el de la formació dels emprenedors que estan fent cursos de gestió empresarial.

La primera de les accions que el Centre de Normalització Lingüística de l'Alt Penedès i el Garraf ha executat ha estat una sessió informativa per als tècnics del SIE que atenen els emprenedors en diferents municipis del Garraf i l'Alt Penedès. En aquesta trobada es van repassar les fonts de consulta disponibles per informar sobre la normativa lingüística que han de tenir en compte els emprenedors per tal de garantir els drets lingüístics dels seus clients. D'altra banda, es va establir un protocol de treball per resoldre els dubtes que sorgeixin en l'atenció dels emprenedors i en l'elaboració dels seus plans d'empresa.

Aquestes sessions s'anomenen «En quina llengua hem d'atendre els clients?» i tenen com a objectiu difondre el marc legal lingüístic que afecta les empreses. En aquestes trobades també es donen algunes orientacions als emprenedors per millorar la comunicació amb els seus clients.

De moment, s'han organitzat quatre sessions a les quals han assistit emprenedors de les localitats de Vilanova i la Geltrú, Sitges, Santa Margarida i els Monjos i Sant Pere de Ribes.

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística