Consorci per a la Normalització Lingüística

Cloenda dels cursos de català per a adults 2015-2016 i el VxL - Notícies del CPNL

Notícies del CPNL

Cloenda dels cursos de català per a adults 2015-2016 i el VxL


Des de finals de maig i durant el mes de juny, els centres de normalització lingüística del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) organitzen els actes de cloenda dels cursos de català i de les edicions del programa Voluntariat per la llengua (VxL). Aquests actes són una bona oportunitat per reconèixer l'esforç de l'alumnat durant el curs i agrair als voluntaris i aprenents del VxL la seva participació en el programa. També és el moment de reconèixer i visibilitzar la feina de les entitats del territori que col·laboren amb els CNL durant tot l'any.

En aquests actes també s'organitzen diverses activitats de foment de la llengua i la cultura catalanes per al públic assistent: recitals de cançons, actuacions musicals, representacions d'obres de teatre, visites a llocs emblemàtics del territori, partides d'Scrabble, tallers de castellers, excursions a peu, tertúlies literàries, trobades gastronòmiques, jocs lingüístics, karaoke en català, concursos de pastissos, lliurament de premis de concursos, recital de poesia amb música en directe, etc.

A banda d'aquestes actuacions també s'organitzen actes d'homenatge als autors de l'any, que enguany són Ramon Llull, Caterina Albert, Montserrat Roig i Maria Aurèlia Capmany. La majoria d'aquestes activitats tenen com a protagonistes l'alumnat i els participants en el VxL que llegeixen fragments de les obres dels autors i autores esmentats.

Els actes de cloenda més destacats que s'han organitzat han estat:

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística