Consorci per a la Normalització Lingüística

II Jornada de Joves i Llengua a Esparreguera - Notícies del CPNL

Notícies del CPNL

II Jornada de Joves i Llengua a Esparreguera


El Centre de Normalització Lingüística (CNL) Ca n'Ametller del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i la Regidoria de Política Lingüística de l'Ajuntament d'Esparreguera van organitzar, el divendres 15 d'abril, la II Jornada de Joves i Llengua, una jornada tècnica on es van debatre les polítiques lingüístiques adreçades a l'àmbit del jovent.

Els objectius de la II Jornada de Joves i Llengua eren millorar els programes existents al CPNL amb l'aportació d'una mirada jove, explicar els projectes d'èxit del Consorci que s'han fet amb joves, conèixer noves perspectives per treballar amb els joves i preveure nous projectes amb gent jove.

L'alcalde d'Esparreguera, Eduard Rivas, i el gerent del Consorci per a la Normalització Lingüística, Josep Madorell, van inaugurar la Jornada. La sessió va començar amb un taller pràctic d'Instagram i, a continuació, diversos tècnics del CPNL van exposar propostes i reflexions de dinamització lingüística amb joves. Es va parlar del català com a llengua d'oportunitat en l'àmbit laboral i es van presentar experiències i tallers organitzats per alguns centres de normalització lingüística del Consorci amb l'objectiu d'afavorir l'ús del català en aquest sector de la població.

La Biblioteca Municipal L'Ateneu d'Esparreguera va acollir, de 9 a 14 h, la II Jornada que formava part del Pla de formació 2016 del personal del CPNL.

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística