Consorci per a la Normalització Lingüística

XVIII Premi a la Normalització Lingüística de l'Alt Camp - Notícies del CPNL

Notícies del CPNL

XVIII Premi a la Normalització Lingüística de l'Alt Camp


El Servei de Català de l'Alt Camp, del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Tarragona, ha convocat el XVIII Premi a la Normalització Lingüística en l'Àmbit Socioeconòmic de l'Alt Camp. Aquesta distinció, que té el suport de la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Valls i de l'Institut d'Estudis Vallencs, s'emmarca en les activitats de foment de l'ús del català, que impulsa el CNL de Tarragona en el sector socioeconòmic, un sector amb una important presència a la comarca.

En aquest sentit, el Premi a la Normalització Lingüística en l'Àmbit Socioeconòmic de l'Alt Camp pretén reconèixer les empreses, comerços o entitats que desenvolupen la seva activitat en català o que han destacat per algun aspecte concret que ha ajudat a la promoció de la llengua catalana en el sector i, alhora, mostrar aquestes bones pràctiques perquè serveixin de model.

El termini de presentació de candidatures finalitza el 25 d'abril. El premi es lliurarà en el decurs de la Nit de Premis de Valls, que es farà el 18 de juny al Centre Cultural Municipal de Valls. El guardó consisteix en un diploma expedit pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i en una peça artística de l'associació Grup d'Artesans de l'Alt Camp, entitat que col·labora en l'organització del Premi.

Cal recordar que en la passada edició el premi va ser per a Instal·lacions Escoda, de Valls. En les disset edicions anteriors han rebut premis empreses de Valls, Vila-rodona, Nulles, Bràfim, Cabra, Figuerola del Camp i Alcover.

El Consorci per a la Normalització Lingüística dóna suport al teixit empresarial i associatiu del nostre país per facilitar-los l'ús del català en la seva activitat habitual. En aquest sentit, cal destacar la campanya Català i empresa. Ja estàs al dia?. Gràcies a aquesta iniciativa l'empresa es pot beneficiar de formació a mida, d'assessorament lingüístic i d'altres suports que els poden ajudar a prestar un millor servei al client.

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística