Consorci per a la Normalització Lingüística

"VxL. D’on és?" Un concurs per endevinar la procedència de les parelles lingüístiques fotografiades - Notícies del CPNL

Notícies del CPNL

"VxL. D’on és?" Un concurs per endevinar la procedència de les parelles lingüístiques fotografiades


El Centre de Normalització Lingüística (CNL) d'Osona va posar en marxa el 22 de febrer el concurs "VxL. D'on és?" als seus comptes de Facebook i Twitter. Fins al 20 de març, els participants han de resoldre un joc de llengua per endevinar el lloc d'origen de la parella lingüística fotografiada.

Cada dilluns, i durant quatre setmanes, es publica una fotografia amb dues preguntes, una referent al lloc d'origen del voluntari (un poble de la comarca d'Osona) i, l'altra, referent al país d'origen de l'aprenent, que cal resoldre per poder accedir al premi de la setmana. L'última fotografia és del 14 de març.

D'altres concursos i jocs del VxL han tingut el seu espai en les diferents xarxes socials del programa arreu del territori, com ara el "VxL de poble en poble" del CNL del Vallès Oriental (en el Facebook del VxL del Vallès Oriental), en què cada setmana es publicava una o dues fotografies d'un lloc emblemàtic de la comarca amb algun element del VxL (la carpeta o la bossa) que s'havia d'endevinar.

Amb el recull de fotografies i informacions dels diferents llocs, es va fer el Calendari VxL 2016 del Vallès Oriental, que es pot descarregar d'aquest web.

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística