Consorci per a la Normalització Lingüística

Concurs fotoliterari d'homenatge a Montserrat Roig - Notícies del CPNL

Notícies del CPNL

Concurs fotoliterari d'homenatge a Montserrat Roig


Les delegacions de Sants-Montjuïc i les Corts del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, amb la col·laboració de l'Associació Fotogràfica de Sants (AFOSANTS) han convocat un concurs fotoliterari en el marc de la festivitat de Sant Jordi.

El tema del concurs és Paraules de Montserrat Roig, en commemoració del 25è aniversari de la mort de l'escriptora barcelonina. Per participar-hi, cal enviar fotografies inspirades en fragments de textos escrits per l'escriptora.

El concurs és obert a tothom que vulgui participar-hi i el termini d'admissió de treballs és el 10 d'abril de 2016. Les fotografies premiades i les finalistes s'imprimiran i s'emmarcaran per fer-ne una exposició a diferents espais del CNL de Barcelona.

Montserrat Roig, nascuda el 1946, va ser una autora compromesa amb la cultura catalana. Tot i la seva prematura mort (1991) va escriure diverses novel·les com ara Molta roba i poc sabó (1971), Ramona adéu (1972), El temps de les cireres (1977), L'hora violeta (1980) i el recull de contes El cant de la joventut (1989). També cal destacar la seva tasca com a periodista, des de la qual fa palesa la seva voluntat per bastir una tradició de periodisme culte, feminista i amb voluntat de recuperar la memòria històrica del país.

Enllaços relacionats:

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística