Consorci per a la Normalització Lingüística

El CPNL, amb el teatre en català - Notícies del CPNL

Notícies del CPNL

El CPNL, amb el teatre en català


Des de l'any 2012, el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) duu a terme el programa Llengua, cultura i cohesió, amb la finalitat de divulgar el patrimoni cultural i literari català entre l'alumnat i els participants del programa Voluntariat per la llengua (VxL).

Les arts escèniques són una de les principals riqueses de la cultura catalana, per això el CPNL vol apropar i donar a conèixer el teatre en català entre els seus usuaris, ja que aquesta és una de les activitats més populars entre la ciutadania.

El Consorci ha buscat la complicitat de diversos espais teatrals de Catalunya perquè els alumnes i participants en el VxL puguin anar al teatre i descobrir autors i companyies catalanes. Així, doncs, la col·laboració entre el CPNL i els teatres es concreta en descomptes que les productores teatrals ofereixen als usuaris del Consorci.

Des de l'any 2012, el CPNL ha col·laborat amb el Teatre Museu El Rei de la Màgia, el Teatre Nacional de Catalunya, la Sala Beckett, el Teatre Akadèmia i el Teatre Victòria, entre altres.

Actualment les promocions que ofereix el Consorci són les següents:

  • La Seca Espai Brossa
    La Crida, del 2 al 20 de març de 2016
    Watching Peeping Tom, del 9 al 27 de març de 2016
  • Teatre Poliorama
    El florido pensil (nenes), des del 17 de febrer fins al mes de maig de 2016

D'altra banda, en el marc de l'acord de col·laboració entre el CPNL i la Federació d'Ateneus de Catalunya (FAC), els usuaris dels serveis del Consorci gaudeixen d'un descompte en les activitats de l'Espai A, un circuit d'arts escèniques amateurs coordinat per la FAC.

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística