Consorci per a la Normalització Lingüística

El GEN Roses imparteix un taller nàutic per a alumnes i parelles lingüístiques. (CNL de Girona) - Notícies del CPNL

Notícies del CPNL

El GEN Roses imparteix un taller nàutic per a alumnes i parelles lingüístiques. (CNL de Girona)


Aquest febrer, el Grup d'Esports Nàutics de Roses (GEN) ha fet una xerrada per als alumnes i participants del programa Voluntariat per la llengua de l'Oficina de Català de Roses sobre la trajectòria de l'entitat i els esports que s'hi practiquen. Anteriorment el personal del GEN ha impartit altres tallers en què s'ha parlat de quin és el funcionament bàsic d'un vaixell de vela i de les diferents parts d'una embarcació, s'ha ensenyat el vocabulari bàsic relacionat amb la nàutica i s'han mostrat els nusos bàsics més utilitzats en navegació i les aplicacions que tenen.

Després de les sessions teòriques, sempre que el temps ho permet, se surt a navegar per aplicar els coneixements adquirits durant els tallers. En aquest cinquè taller, una esportista no nascuda al nostre país, però que parla català perfectament, explicarà el seu procés d'aprenentatge per exemplificar un procés reeixit d'adquisició de la llengua catalana.

Aquesta és la cinquena acció d'un conjunt d'actuacions centrades en l'àmbit de l'esport nàutic, planificada amb la finalitat d'incentivar l'ús oral de la llengua catalana en l'àmbit esportiu i de proporcionar un àmbit nou i atractiu que faciliti el procés d'aprenentatge de la llengua catalana.

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística