Consorci per a la Normalització Lingüística

Temes per parlar en català: material de suport a les converses de les parelles lingüístiques del VxL - Notícies del CPNL

Notícies del CPNL

Temes per parlar en català: material de suport a les converses de les parelles lingüístiques del VxL


De temes per parlar en català n'hi ha d'incomptables, de recursos per conversar perquè les parelles lingüístiques trenquin el gel en la primera trobada els voluntaris lingüístics en saben molt i de converses ben interessants n'hi ha tantes com persones participants en el programa.

No obstant això, d'entre els materials de suport que s'ofereixen a les parelles, les petites guies Temes per parlar en català pretenen ser un senzill complement per descobrir-los noves propostes que els permetin d'utilitzar diferents lèxics i conèixer noves paraules.

En aquest sentit, ja són tres les guies que recullen preguntes agrupades en temes ben diversos (cultura, festes, tradicions, aficions, serveis, actualitat, situacions quotidianes...).

Aquests materials, que reben les parelles lingüístiques quan són formades al centre de normalització lingüística que les gestiona, es poden consultar en línia a l'apartat corresponent del web vxl.cat.

Els voluntaris i aprenents del Voluntariat per la llengua es troben en parella per parlar en català una hora a la setmana en l'horari i el lloc que els va bé per practicar el català a través de la conversa distesa.

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística