Consorci per a la Normalització Lingüística

Projecte de formació en català per a l’empresa - Notícies del CPNL

Notícies del CPNL

Projecte de formació en català per a l’empresa


El Departament de Cultura, per mitjà de la Direcció General de Política Lingüística (DGPL) i la Diputació de Barcelona, han signat un conveni de col·laboració per dur a terme projectes per incrementar la qualitat, el prestigi i la difusió de la llengua catalana en l'àmbit laboral.

Un d'aquests projectes, Formació en català per a l'empresa, que té per objectiu estendre el coneixement de la llengua catalana en l'àmbit empresarial i comercial, s'executarà a través dels centres de promoció econòmica locals i el Consorci per a la Normalització Lingüística, en el marc del programa Català i Empresa. Ja estàs al dia?

Aquesta formació consistirà en l'organització de 1.125 hores de formació, repartides en 25 cursos de 45 hores cadascun. L'àmbit d'actuació seran les empreses i els comerços de la circumscripció territorial pròpia de la Diputació de Barcelona i, de manera prioritària, de l'Àrea Metropolitana.

Actualment s'està treballant en el calendari per dur a terme cursos de formació de català per a l'empresa a 36 municipis de la demarcació de Barcelona: l'Hospitalet de Llobregat (CNL de l'Hospitalet); Badalona i Sant Adrià de Besòs (CNL de Badalona i Sant Adrià); Santa Coloma de Gramenet (CNL L'Heura); el Prat de Llobregat (CNL El Prat de Llobregat), Cornellà de Llobregat (CNL de Cornellà de Llobregat); Sant Feliu de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Just Desvern i Sant Joan Despí (CNL Roses); Sant Boi de Llobregat, Castelldefels, Gavà, Viladecans (CNL Eramprunyà); Cerdanyola del Vallès, Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Montcada i Reixac, Ripollet, Sant Cugat del Vallès (CNL Vallès Occidental 3); Molins de Rei, Castellbisbal, Cervelló, Corbera de Llobregat, la Palma de Cervelló, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Sant Vicenç dels Horts (CNL de Ca n´Ametller); Mataró (CNL del Maresme); Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú (CNL de l´Alt Penedès i el Garraf); Terrassa, Rubí (CNL de Terrassa i Rubí); Sabadell (CNL de Sabadell); Granollers i Mollet del Vallès (CNL del Vallès Oriental).

Així mateix, en el marc de l'acord, el Departament de Cultura i el TERMCAT, Centre de Terminologia, duran a terme la traducció de normes ISO/UNE, uns documents d'alta utilitat en l'àmbit empresarial.

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística