Consorci per a la Normalització Lingüística

El CPNL difon la lectura per Sant Jordi - Notícies del CPNL

Notícies del CPNL

El CPNL difon la lectura per Sant Jordi


El mes d'abril és el període de l'any en què el CPNL promou més activitats vinculades amb la llengua, la cultura i les tradicions catalanes. Sant Jordi és una bona oportunitat per difondre les obres i els autors més destacats de la literatura catalana entre l'alumnat i la població en general.

Des de començaments d'abril, els centres de normalització lingüística (CNL) organitzen i participen en diverses activitats, a tot Catalunya, relacionades amb la lectura o la literatura: concursos literaris, activitats a les aules de català, jocs florals, dictats populars, trobades amb escriptors, gimcanes lingüístiques, tallers de lectura, intercanvi de llibres, recitals de poesia, clubs de lectura, intervencions en programes de ràdio, etc.

D'entre les activitats d'enguany, en destaquem tres de molt consolidades: la participació del CNL de Cornellà de Llobregat a la Jordiada, el XXVII concurs de poesia i prosa per a no professionals del CNL de Roses i el concurs «Atrapa la falta» del CNL de Girona, que és una activitat innovadora adreçada especialment al públic jove.

La majoria d'activitats compten amb la col·laboració d'ajuntaments, consells comarcals, biblioteques, ràdios, museus, escoles i entitats culturals del territori.

Podeu consultar els actes i activitats de Sant Jordi que es fan durant el mes d'abril i l'agenda específica d'actes del dia de Sant Jordi al web del CPNL.

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística