Consorci per a la Normalització Lingüística

"Jo sóc VxL. I tu", el concurs dels voluntaris per la llengua a les xarxes socials - Notícies del CPNL

Notícies del CPNL

"Jo sóc VxL. I tu", el concurs dels voluntaris per la llengua a les xarxes socials


Les persones que participen o han participat com a voluntàries en el programa de parelles lingüístiques Voluntariat per la llengua (VxL) podran compartir els vídeos amb el seu testimoniatge per mitjà de Twitter i Facebook del VxL fins al 23 de març.

Els premis del concurs "Jo sóc VxL. I tu?" són una estada en un alberg XANASCAT, un lector de llibres digitals i un carnet TR3SC per al primer classificat, i un carnet TR3SC per al segon, tercer, quart i cinquè classificats.

Per aconseguir-los, cal ser o haver estat voluntari del VxL (hi haurà una altra convocatòria per a les persones aprenentes) i explicar l'experiència en un vídeo d'un màxim d'un minut, que s'haurà de compartir al Twitter del VxL (amb la crida @vxlcat i l'etiqueta #josócVxL) o trametre a la pestanya #josócVxL del Facebook del VxL, abans del 23 de març a les 23.59 h.

Els voluntaris del VxL conversen una hora a la setmana en català amb els aprenents per tal que aquests el puguin fer servir en les seves relacions socials i laborals. Els motius pels quals participen en el programa són un dels continguts que podran recollir els vídeos que es presentin, sempre d'acord amb els requisits que es poden consultar al web del concurs, on hi ha les bases.

El concurs de vídeos "Jo sóc VxL. I tu?" és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura i del Consorci per a la Normalització Lingüística, que vol reconèixer i fer visible la tasca dels voluntaris per la llengua tot donant-los veu. Els vídeos concursants es podran anar veient a l'apartat Voluntariat TV. La decisió del jurat es farà pública el dia 27 de març a www.vxl.cat i també es publicarà a les xarxes socials de Voluntariat per la llengua, de Llengua Catalana i del Consorci per a la Normalització Lingüística.

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística